BIZTECH

Mobilskal eller mobilfodral – vad bör du ha?

Iphone med mobilskal
Iphone med mobilskal.

ANNONS Ett mobilskal är en skyddande enhet som fästs runt telefonen för att skydda dess baksida och kanter. De finns i en mängd olika material, vanligast är plast & gummi men det går även att hitta i trä. Ett mobilskal är en enkel lösning för att förhindra repor och stötar på baksidan och kanterna av enheten. De tillåter också en person att personifiera sin telefon genom att välja en design eller färg som de gillar.

Publicerad Uppdaterad

Den här artikeln kommer från en annonsör och är inte skriven av någon på Thingz redaktion.

Mobilfodral, å andra sidan, är en mer omfattande form av skydd för en mobiltelefon. De täcker inte bara baksidan och kanterna, men också framsidan av enheten. Mobilfodralen är ofta gjorda av läder eller tyg och har ofta ytterligare fickor för kort eller pengar, vilket gör det en praktisk lösning för de som vill bära saker tillsammans med sin telefon. De tillåter också en person att få skydd för hela sin enhet samtidigt som de har alla viktiga föremål på ett ställe.

Priset – Den stora skillnaden
Priserna för mobilskal och mobilfodral varierar beroende på material, märke och modell. Ett enklare mobilskal kan kosta mellan 10 och 50 kronor, medan mer avancerade och mobilskal kan kosta upp till hundratals kronor.

Mobilfodral är vanligtvis dyrare än mobilskal, med priser som varierar från 50 kronor till flera hundra kronor, beroende på kvaliteten på materialet och märket. Det är viktigt att notera att priserna kan variera beroende på var du köper produkterna och vilken telefonmodell de är avsedda för. Därför kan det vara extra viktigt att hitta en prisvärd e-handel med fri frakt för att underlätta valet.

Sammanfattningsvis finns det fler praktiska fördelar med ett mobilfodral. Dock om man vill komma billigt undan men samtidigt ha ett skydd, så fungerar ett mobilskal utmärkt.

Den här artikeln kommer från en annonsör och är inte skriven av någon på Thingz redaktion.