DATOR

Logitech lanserar en ny "Designade för Mac"-kollektion

Logitech för Mac
Publicerad Uppdaterad

Logitech MX Mechanical Mini for Mac blir det första mekaniska tangentbordet som Logitech släpper specifikt för Mac-datorer. Tangentbordet kommer i två grå färgsättningar och har bland annat en tangentbordslayout för Mac som ger möjlighet att anpassa genvägar. Du kan ansluta upp till tre olika enheter, som en MacBook, Ipad eller Iphone och växla mellan dessa på ett enkelt sätt. Tangentbordet laddas en USB-C.

"Designade för Mac"-kollektionen består också av datormössen MX Master 3S for Mac och Lift for Mac. 

Med MX Master 3S har Logitech tagit tidigare uppskattade funktioner och gjort om musen till en Mac-mus som bland annat kan skrolla igenom 1000 linjer per sekund. Musen har tysta klick, kan läsa av glasunderlag, laddas med USB-C-kabel när den används, och kan även den ansluta upp till tre Apple-enheter.

Lift for Mac är en vertikal ergonomisk mus som är bra för personer med små till medelstora jänder. Den 57-gradiga vinkeln ska göra att handen hamnar i en naturlig handslagsposition, vilket ger mindre press på handleden.  

Finns det något mer att säga? Produkterna är delvis tillverkade med återvunnen plast. 

MX Mechanical Mini for Mac kostar cirka 1 600 kronor, MX Master 3S for Mac cirka 1 400 kronor och Lift for Mac cirka 800 kronor.