FOTO & FILM

Skriv ut på språng med den mobila fotoskrivaren Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2 är mobil skrivare i fickformat som du kan ta med dig överallt och skriva ut från en smartphone eller surfplatta.

Publicerad Uppdaterad

Canon Zoemini 2 väger in på nätta 177 gram. Det gör den lätt att bära med sig för att snabbt kunna skriva ut små fysiska bilder från mobilen eller surfplattan. Som en modern Polaroid-kamera ungefär.

Version 2 av Canons minsta skrivare laddar fullt på 50 minuter, vilket är 40 minuter snabbare än föregångaren. En annan nyhet med Zoemini 2 är en LED-lampa som visar när skrivaren är på, skriver ut, har slut på papper och så vidare. Höljet har också blivit tåligare.

Zoemini 2 använder ett bläcklöst system för att printa bilderna. Du behöver alltså inte köpa färgpatroner. Istället är det speciella fotopappret täckt av små kristaller som reagerar med värme och på så sätt förvandlar de digitala bilderna till fysiska kopior i fullfärg som inte smetar av sig. 

Hur stora bilder blir det? Det speciella fotopappret kommer i storleken 5 x 7,6 cm eller som runda stickers som är 3,3 cm stora.

Den mobila fotoskrivaren i fickstorlek kommer i blått, vitt och rosa. Priset kommer att ligga på cirka 1 449 kronor och säljstart är i slutet av november.