HÄLSA

Oura Gen3 Horizon Ring: Hälsoringen nu helt rund

Oura Ring Gen 3 Horizon
Publicerad Uppdaterad

Den tredje generationen av hälsoringen Oura är här. Den kommer i en ny design, kallad Horizon, som är helt rund till skillnad från Gen 2 Heritage som har en kantig design. Horizon är tillverkad av lättviktstitan och kommer med en ny färg – roseguld. 

Ringen Oura Gen 3 Horizon följer din hälsa, men är givetvis också ett smycke. Till skillnad från en smartklocka så ser den ju faktiskt bara ut som en ring. Och den tar heller inte så mycket plats. 

Lika enkel att bära som en vanlig ring är den kanske inte då du måste ladda den åtminstone en gång i veckan (batteritiden utlovas upp till sju dagar). Medan du bär den, mäter ringen bland annat din hjärtfrekvens i realtid, temperaturtrender, syresättning av blodet och för kvinnliga användare kan ringen även följa din menstruationscykel. 

Oura Ring Gen3 Horizon kostar från cirka 367 euro (cirka 4 000 kronor) och kommer i färgerna vitt, svart, stealth (en slags gråsvart), guld och roseguld. Den nya färgen roseguld kostar 576 euro (omkring 6 400 kronor).

Oura Ring Gen 3 Horizon