HUS & HEM

Kylskåpet som stämningshöjare med LG MoodUp – ändra färg och lyssna på musik

Publicerad Uppdaterad

I höstas presenterade LG kylskåpsserien MoodUp där dörrarna klätts i LED-paneler för att du ska kunna välja färger efter tycke och smak eller välja de förinställda färganimationerna Season, Place, Mood och Pop.

MoodUp fick stor plats även på elektronikmässan CES i början av januari där fler färgupplevelser lagts till. Som Vivid Magenta i samarbete med färginstitutet Pantone. Den finns tillgänglig via en uppdatering av appen LG ThinQ. 

Samsung Bespoke är en konkurrent på området, men med LG MoodUp är den stora grejen att du kan ändra färgerna med ett knapptryck i appen. Fyra paneler/dörrar täcker kylskåpet och varje panel kan ha en färg. Det bäddar för de färganimationer som går att ställa in. 

Det går också att ha tre LED-paneler/dörrar och en ”se igenom”-dörr där du kan se innehållet i kylskåpet utan att behöva öppna just den dörren.

Kylskåpet har också en högtalare med Bluetooth som kan synka den musik du spelar till färgerna på LED-panelerna.

Panelerna har också en praktisk funktion. De kan känna när du är uppe på natten för något att äta och ge dig ett mysigt ljus. Och har du lämnat någon dörr öppen så blinkar LED-panelerna.

Pris och tillgänglighet är ännu okänt.