HUS & HEM

Lagra ström med den portabla kraftstationen EcoFlow Delta 2

Om strömmen går behöver du inte bli utan kaffe. Ecoflow Delta 2 kan driva de flesta prylar, inklusive kylskåp, datorer och kaffebryggare.

En powerstation som kan ladda de flesta enheter och själv laddas upp på 1,3 timmar. För sommarstugan, båten eller när du behöver ström när elen går. EcoFlow Delta 2 kan driva allt från mobiltelefoner och drönare till kylskåp och tvättmaskiner.

Publicerad Uppdaterad

EcoFlow lanserar Delta 2 som är en flyttbar kraftstation eller powerstation, som den här typen av pryl också kallas. Den gör det möjligt att ha med dig hållbart lagrad ström var som helst  – till exempel till platser utan tillgång till el, som en sommarstuga eller kolonilott. 

Du kan ladda 90 procent av alla hushållsenheter och vitvaror, samt såklart mobiltelefoner, lampor och datorer. 

Den har hög laddningshastighet och laddas själv upp på 1,3 timmar. Till 80 procent laddas den på 50 minuter. Det går även att koppla ihop Delta 2 med EcoFlows flyttbara solpaneler – då laddar Delta 2 fullt på cirka tre timmar.

Även kapaciteten går att utöka från 1 kWh till 2 kWh respektive 3 kWh. 

Med allt högre elpriser gör Delta 2 det också möjligt att lagra el vid tillfällen när elpriserna är lägre. Å andra sidan kostar den cirka 13 600 kronor att köpa. Men EcoFlow lämnar också tio års garanti. Finns att köpa på den svenska marknaden från och med mitten av oktober.
 

Om strömmen går behöver du inte bli utan kaffe. Ecoflow Delta 2 kan driva de flesta prylar, inklusive kylskåp, datorer och kaffebryggare.