HUS & HEM

Smartmi Air Purifier P2: Portabel luftrenare

Smartmi Air Purifier P2
Smartmi Air Purifier P2 har ett inbyggd batteri för att du ska kunna ta med dig luftrenaren. Batteriet klarar ungefär 1,5 timmar på full effekt.
Publicerad Uppdaterad

Smartmi Air Purifier P2 är här – tillverkarens första luftrenare med inbyggd batteri, vilket gör den portabel. Batteridriften är unik och en väldigt nischad funktion. Du kan med lätthet flytta omkring den i hemmet och kan ha den på platser där du kanske inte har en kontakt. Beroende på vilket elavtal du har kan du ju även välja när du laddar prylen för att sedan kunna använda den när du som mest behöver den. Ett annat scenario är att du lätt vill kunna ta med den till stugan, jobbet och så vidare och då föredrar något portabelt.

Bland de tester vi läst verkar Purifier P2 tyst och effektiv för dess uppgift – att rena luften. Något människor med till exempel pollen- eller dammallergi kan ha nytta av.

Du behöver inte ladda upp batteriet för att använda luftrenaren, utan kan ha kontakten i och köra igång produkten direkt. På högsta effekt räcker ett fullt laddat batteri ungefär 1,5 timmar.

Smartmi Air Purifier P2 funkar med Alexa, Apple Home Kit och Google Home. Priset ligger på omkring 2 300 kronor. Läs mer hos tillverkaren.