MOBIL

Mophies nya kompakta väggladdare blir mer effektiva

Publicerad Uppdaterad

Mophies nya kompakta väggladdare använder tekniken GaN (som står för Gallium Nitride) för att hålla en hög laddningseffektivetet och hastighet i ett kompakt format. GaN-tekniken är bra för att den producerar mindre värme jämfört med traditionella laddare som är silikonbaserade.

De nya varianterna av deras Speedport kommer i 30W, 45W, 67W, 120W och ett resekit 120W. Varje laddare består av upp till 50 procent återvunnen plast. 

Speedport 30W kostar cirka 450 kronor och kommer med en USB-C-port. Ska kunna ladda en mobiltelefon från 0-80 procent på cirka en timme.

Speedport 45W kostar cirka 550 kronor och har två USB-c-portar. Laddning av en enhet ger full effekt, men laddning av två enheter delar upp effekten på 25W respektive 20W.

Speedport 67W kostar cirka 700 kronor och har två USB-C-portar. Ladda till exempel mobilen, surfplattan eller din bärbara dator. Vid laddning av två enheter delas effekten upp på 45W till den första enheten och upp till 22W för den andra enheten.

Speedport 120W kostar cirka 1 150 kronor och ger som namnet antyder upp till 120 W delad maximal effekt. Den har fyra portar, tre USB-C och en USB-A.  Här kan du med den första USB-C-porten ladda upp till 100 W för större enhet som en MacBook Pro eller annan bärbar dator. Strömkabel ingår.

Mophie Speedport 120 resekit

Resekit-varianten av Speedport 120 kostar cirka 1 700 kronor och kommer i ett resefodral som har avsedda platser för laddaren och tre laddningskablar som också ingår. Även strömkabeln ingår.

Alla laddarna finns tillgängliga nu.