MOBIL

Mophies nya powerbanks blir exklusiva för Apple Store

Mophie Powerstation för Apple-produkter
Publicerad Uppdaterad

Den nya powerbankserien erbjuder snabbladdningsfunktioner och mångsidiga USB-C-portar med kapacitet från 5 000 mAh upp till 25 000 mAh. Mophie Powerstation pro XL är den största modellen och har snabbladdning upp till 100 watt för bärbara datorer med mera.

Powerstation mini får plats i fickan och ger upp till 20W effekt för att kunna ladda två mobila enheter samtidigt. En port (USB-C PD) kan användas både för att ladda upp powerbanken eller en ladda en Iphone, Airpods eller Ipad. Priset ligger på 495 kronor.

Ett steg upp kostar lite mer (750 kronor) och har dubbla USB-C PD-portar med upp till 24W. Något som betyder att du kan ladda två enheter samtidigt och få upp till 43 timmar extra ström. 
 
I serien ingår också ett Powerstation-ställ med Magsafe för cirka 1 600 kronor. Det trådlösa stativet har ett batteri på 10 000 mAh. När du har din Iphone på stället så kan du streama, ringa videosamtal eller filma dig själv med en bra vinkel och samtidigt ladda telefonen. Du kan ladda flera enheter på laddningsytan och visa USB-C-porten.

Powerstation pro för cirka 1 800 kronor adderar fler portar och ett dubbelt så starkt batteri (20 000 mAh) jämfört med modellen ovan. Som powerbank ger den cirka åtta timmars ström till en MacBook-laptop eller 72 timmar till en Iphone. 

Powerstation pro XL dundrar iväg till cirka 2 500 kronor i pris. Den har ett batteri på 25 000 mAh och erbjuder snabbladdning på upp till 100 watt för bärbara enheter som MacBook. Pro XL kan ladda upp till tre enheter samtidigt. 

Mophies nya serie powerbanks släpps bara hos Apple store.