MOBIL

Test Zagg Pro Mouse: Bluetooth-mus som laddar trådlöst och fungerar på glasbord

Publicerad Uppdaterad

Zagg Pro Mouse är en mus du kan använda trådlöst genom att koppla den till en surfplatta eller laptop via Bluetooth. Den är främst tänkt till användare av Ipad eller annan surfplatta och/eller den som behöver växlar mellan kontor, mötesrum och andra ställen.

Vi testar musen på olika ytor för att se om den håller vad den lovar. När man är på språng tar man kanske inte med sig en musmatta och då måste musen klara såväl glas som bord som andra ytor. Pro Mouse gör sitt jobb kan vi konstatera.

Du kan koppla musen till 1-3 enheter samtidigt. Exempelvis kan du växla mellan att använda den med din laptop och Ipad. 

Grejen med Zagg Pro Mouse är att den också laddas trådlöst. Laddplattan kan du även använda för att ladda andra prylar som stödjer trådlöst laddning. När vi testar att ladda telefonen får den däremot inte fäste utan glider gärna iväg. Det fungerar däremot att ladda telefonen.

Med musplattan på kontoret, eller var du nu än vill ladda, kan du bara lägga musen där och sedan alltid ha en fulladdad mus att ta med dig till nästa möte. Det finns även en USB-C-port på själva musen för laddning den vägen.

Behöver du en mus på språng kan vi rekommendera Zagg Pro Mouse. I och för sig fungerar den lika bra även om du bara har den på en och samma plats också.

Priset ligger på cirka 899 kronor.