Prylportalen blir THINGZ.se – tar nästa steg i satsning på nyheter och tester av prylar

Med Prylportalen.se tog vi ett bredare grepp om prylmarknaden. Nu är det dags för nästa steg när Prylportalen blir Thingz.se. ”Det blir en modernare form, bättre mobilanpassning och en annan framtoning med ett mer lättillgängligt tilltal”, säger chefredaktör Elin Parmhed.

Publicerad Uppdaterad

Thingz.se riktar sig till alla som gillar prylar eller är ute efter att veta mer om en specifik pryl inför till exempel ett köp. Här kan besökaren ta del av artiklar och rörligt material med prylen i centrum. Från smarta hemmaprylar, coola verktyg och hälsofokuserade produkter, till innovativa nyheter inom tv & ljud, hus & hem, motor, hälsa, dator, spel med mera.

– Vi vill på ett enkelt sätt förmedla kunskap om konsumentprodukter. Informationen ska vara lättillgänglig och paketeringen snygg. Vi vill vara där för läsaren som vill veta mer om en specifik produkt lika mycket som den som vill hålla sig uppdaterad om vad som händer i prylvärlden, men inte nödvändigtvis vill läsa väldigt långa texter. Vi vaskar fram det väsentliga och mest intressanta med en produkt, säger Elin Parmhed, chefredaktör Thingz.se

Square Publishing är Sveriges ledande mediebolag för bevakning och analys av mobil- respektive fotomarknaden. Genom välkända varumärken som Mobil och Kamera & Bild förser vi varje månad över 500 000 personer och företag med daglig nyhetsrapportering, analyser och tester.