PRYLPORTALEN

Anova precision cooker – god mat med ett knapptryck

Publicerad Uppdaterad

Sous vide! Matlagningsprodukter av något slag kan alltid vara veckans pryl. Den här veckan seglar Anova precision cooker upp i topp. Vad kan vara bättre än att kunna laga maten med ett knapptryck? Och styra det hela via en app...

Varför ska man använda en sous vide-pryl? För det första är det pryligt som bara den, för det andra blir det lätt att laga mat.

Prylen är inte bara för kött – där sous viden ger ett mörare resultat. Även andra råvaror får sig ett schvung.

Hemligheten är den konstanta temperaturen. Det man tillagar packas i en vakuumpåse och sänks ned i vattnet. Prylen fixar sedan den där temperaturen som gör det så gott. 

Det finns såväl kar som stavar och Anova precision cooker är en av stavarna som finns. Den är inte sprillans ny, men en bra pryl går aldrig ur tiden och veckans pryl på Prylportalen låter inte åldern stå i vägen.

Version 4.0 är snabbare, starkare och faktiskt också mindre än tidigare. Den utlovar förbättrad anslutning, mer ström och en vattentät design. 

Anova precision cooker kan anslutas till Anova-appen via wifi och finns både för Ios och Android. Priset för den här prylen ligger på cirka 1 990 kronor.

Uppkopplad matlagning är prylig matlagning. Smaklig måltid!