PRYLPORTALEN

Audiofili - en dyr livsstil

Publicerad Uppdaterad

6910 dollar kostar det för den som vill hålla sin ljudlivsstil på topp. Woo Audios förstärkare WES, och Stax SR-007Mk2-lurarna ska tillsammans ge det bästa ljudet som går att köpa för pengar.

Tillsammans med rörförstärkaren Woo Audio WES (4500 dollar), och Stax SR-007Mk2 (2410 dollar), genereras det bästa hörlursljudet som går att köpa för pengar.

Med elva rör i den handgjorda förstärkaren och elektrostatisk (inte dynamisk som finns i de allra flesta lurar, från flygplanssnäckor till dyrare Sennheiser-modeller) teknik i lurarna,  uppstår ”konsertmagi”. 

Vi är själva nyfikna på vad den här uppställningen med release i oktober, har att bjuda på. Tills vidare litar vi på lovorden från CNET, som säger att Woo/Stax-kombon slår allt annat de tidigare testat.

Drygt 50 000 är en hel del pengar tycker kanske ni då. Jovisst, men jämfört med vad man behöver lägga ner för att kunna ta de bästa fotona, så ser det genast ut som en klok investering för den äkta audiofilen. En Canon EOS-1Ds Mark III är inte det bästa längre om några år, men ljud håller i längden.

Woo Audio WES