PRYLPORTALEN

Blockera ditt ex online

Publicerad Uppdaterad

Har du nyligen avslutat en dålig relation?Tyvärr kan du inte radera ditt ex från det förflutna, men nu kan du i alla fall ta bort dem från Internet.

Är du fortfarande kär i ditt ex eller har du nyligen kommit ur en dålig relation? Hugger det till i hjärttrakten när han/hon har ny status på Facebook, får du ångest när någon taggar exet i en bild, eller när du av misstag råkar se deras Twitter-notering om en het dejt?
Eller tillhör du helt enkelt bara den exklusiva skara som gillar att runda av en relation med orden "försvinn ur min åsyn"?

I så fall ska du titta närmare på JESS3.coms nya "Ex Blocker", en plugin till Firefox och Chrome där du kan blockera dig själv från att ha tillgång till exets internetsidor. Du kan även ställa in filtret så pass hårt att ditt ex namn aldrig syns på någon sida överhuvudtaget.

"I den digitala åldern är det svårare att undvika sitt ex online än vad det vore om ni fortfarande delade lägenhet", skriver utvecklarna i ett pressmeddelande.
Pluggen bygger på en applikation från i maj där du kunde blockera alla spår av jobbiga tonårsstjärnan Justin Bieber från din webbläsare.

The break-up; dvd

Andreas Hermansson