PRYLPORTALEN

Eftertraktade Analogue Pocket skeppas igen

Publicerad Uppdaterad

Förbeställningarna av Analogue Pocket har börjat skickas iväg. Samtidigt öppnar de upp för nya ordrar av retrokonsollen. 

Analogue Pocket är en multispelkonsoll för fickan som också har en inbyggd synth och en sequencer. Direkt ur lådan är konsollen kompatibel med kasetter till 2,780+ Game Boy, Game Boy Color och Game Boy Advance. Med adapter går det också att spela spel från Game Gear, Neo Geo Pocket Color, Atari Lynx med flera. Läs mer om Analogue Pocket här.

Inte bara för spel
Analogue Pocket kan också användas för att skapa musik. Produkten har en inbyggd digital arbetsstation som heter Nanoloop. Med den kan man till exempel forma ljud, fånga musik eller spela och styra ljudet i realtid. Det går också att koppla Pocket till din Mac eller PC med kabel. 

Den som förbeställer just nu får troligen vänta till 2023 på sin produkt. Analogue har delat in förbeställningarna i olika leveransgrupper och just nu är Grupp C 2023 på tur.

Max två enheter per beställning gäller och det går att välja mellan en svart eller vit enhet, och olika tillbehör, som till exempel kablar för att koppla enheten till datorn.