PRYLPORTALEN

Flyg mer med bättre videokvalitet – DJI Mavic 3 släppt

Publicerad Uppdaterad

DJI släpper nu en uppdaterad version av DJI Mavic 2, med bland annat förbättrad batteritid, smartare funktioner för hinderigenkänning samt ny kamera från Hasseblad.

Inlägget innehåller reklam genom en annonslänk för Mavic 3 hos Webhallen. Läs mer om hur vi jobbar med Affiliatelänkar på Prylportalen.se

DJI släpper nu Mavic 3 standard och en version med ännu mer videoinriktning – Mavic 3 Cine edition som bland annat har stöd för Apple ProRes 422 HQ och har en inbyggd SSD-hårddisk på 1 TB.

Drönaren har en ny kamera från Hasselblad med en sensor på 4/3 tum som ger bilder i 20 megapixel och ett dynamiskt omfång på 12,8 steg. Objektivet är vidvinkligt motsvarande 24 mm i småbildsformatet. Här är bländaren justerbar mellan 2,8 och 11. Telefotograferingsfunktionen innebär en hybridzoom på 28x, bilder på 12 megapixel och fast bländare (4). 

Alla specifikationer finns på Kamerabild.se.

Mavic 3 standard kommer att kosta cirka 22 490 kronor hos till exempel Webhallen. Mavic 3 fly combo cirka 29 990 kronor och värstingen Mavic 3 cine premium combo cirka 50 990 kronor.

Spana in exempelbilder och filmer på DJI.com.