PRYLPORTALEN

Full koll via GSM-nätet

Publicerad Uppdaterad

Håll koll på när båten behöver ösas med den enda kameran i världen som ger dig övervaknning via GSM-nätet. Allväderskameran tar stillbilder med 1,3 megapixlar, är helt trådlös och klarar sig på ett batteri upp till sex veckor.

Brickhouse Security vill att du ska kunna åka på semester utan att behöva oroa dig för saker du lämnar bakom dig hemma. Deras ”All Weather Cellular Camera”, är världens enda övervakningskamera som skickar bilderna till dig över GSM-nätet.

Precis som namnet också antyder så är den väderbeståndig och eftersom den opererar helt sladdlöst ska den gå att sätta upp i stort sett vart som helst.

Kameran som är på ynka 1,3 megapixlar, har mörkerseende som aktiveras av kroppsvärme, infraröd blixt och en inbyggd laserstråle så du kan vara säker på att den tar bilder på just det du vill övervaka. Batteriet på 6V lovar att hålla fyra till sex veckor, vilket kan fördubblas vid köp av ett större batteri.

Perfekt pryl för att till exempel kunna ha koll på när båten håller på att sjunka och behöver ösas. Fast för 599 dollar som kameran kostar får man å andra sidan ganska många automatiska system med länspump i stället.