PRYLPORTALEN

Genuina grejer för gitarrhjälte

Publicerad Uppdaterad

Logitech fortsätter att rida på Guitar Heros framgångsvåg. Med tillverkarens nya genuina gitarr och trimmade trumma, går det knappast att bli mer gitarrhjälte på låtsas-riktigt.

Guitar Hero har blivit en riktig guldgruva för Activision Publishing, företaget bakom spelet. Senast i ledet bland tredjeparter är Logitech som hakar på rejält. Företaget har licensierat en ny gitarr och ett nytt trumset, som ska att ta den virtuelle rockstjärnan ännu lite närmare verkligheten.

Logitech Wireless Guitar, har en hals av trä och metallband för att efterlikna en riktig gitarr. Den maxade guran har en sliderpanel på halsen, precis som den Logitech tillverkade till Guitar Hero World Tour. De små tilläggsknapparna medför utöver nytt ljud, också en möjlighet att tjäna mer poäng (det viktigaste).

Förutom den nya gitarren kommer de samtidigt med ett trumset som med sina två cymbaler imiterar riktiga trummor . Enligt tillverkaren ska det vara lättare att ta poäng tack vare de nedsänkta trumkanterna som gör att man man undviker förargliga kantslag.

Bägge PS3-attiraljerna kommer att finnas tillgängliga i augusti respektive september för trummorna.

Logitech Wireless Guitar