PRYLPORTALEN

Kund hos Onoff? Så drabbas du

Publicerad Uppdaterad

Uppdaterad: Har du handlat hos Onoff under den senaste tiden, eller funderar du på att göra reaklipp? Det här är det som gäller.

Prylportalen tog en sväng förbi Onoff på Sveavägen idag för att se hur det stod till med butiken. Utöver ett större antal kunder i butiken än vanligt (säkerligen letandes efter reavaror) fanns det också en del information om hur du som kund drabbas av konkursbeslutet. Det här är vad som meddelades i just den butiken, men gissningsvis ser det ut på ungefär samma sätt i övriga landet.

Köp från den 12:e juli

Köper du något hos Onoff idag låter butikschefen hälsa följande:
* Inga garantier gäller via Onoff
* Inga returer får göras
* Inga varor kan lämnas in på service
* Inget öppet köp gäller
* Inga presentkort är längre giltiga

Redan inköpta varor
Om du köpt något från Onoff under den senaste tiden och får problem med varan kan du stöta på lite mer bekymmer än vanligt.
Onoffs butiker har nämligen ingen möjlighet att ta emot redan köpta varor på öppet köp, i garantiärenden eller egentligen i något fall alls.
Om du får problem med en köpt vara hänvisas du istället till tillverkaren, då Onoff inte kan stå till tjänst längre.

Uppdatering:
För Onoff-kunder som får problem med sina inköpta prylar finns det en viss ljupunkt i det hela då Mediamarkt åtar sig alla Onoffs garantiärenden. Mikael Hagman, vd för Media Markt Sverige, hälsar följande i ett pressmeddelande.
- På Media Markt vill vi verkligen hjälpa till så gott vi kan och därför erbjuder vi Onoffs kunder den här servicen helt kostnadsfritt.

Nedanstående meddelanden hittade vi i Onoff-butiken på Sveavägen, klicka på bilderna om du vill ha dem i större format.Daniel Hessel