PRYLPORTALEN

Lego Rock Band? Vad blir nästa grej?

Publicerad Uppdaterad

Krönika: Efter att Harmonix samarbete med Traveller’s Tales resulterat i Lego Rock Band så är ju frågan vad nästa samarbete blir? Vi vet givetvis inte svaret, men vi vet vad vi vill se.

I samarbete med 1kb.se

Grand Theft Rock Band
Eftersom LEGO Rock Band är sagt att vara ett barnanpassat spel så vill vi ju givetvis se ett barnförbjudet Rock Band. Lite mer knark, lite gangsteruppgörelser mellan hiphopare, lite utnyttjade groupies. Jag ser framför mig hur man lyckas smita från ett behandlingshem och hur man råkar ut för en överdos när man misslyckas med en låt. Givetvis ska alla låtar ha ”Parental Advisory”-stämpel på sig.
Låtval: Wasp, Marilyn Manson, Mayhem.

World of Rock Band

Skapa din rockstjärna och spring runt i en galet stor fiktiv värld för att få spelningar. Samla gage efter spelningarna för att köpa bättre utrustning och samla erfarenhetspoäng så att svårare låtar går att spela. Givetvis ska man kunna gå ihop och starta band som turnerar på de stora scenerna.
Låtval: Spinal Tap, Queen, Rolling Stones

Super Mario Rock Band
Nintendo gör allt för att exploatera sin välkända rörmokare. Givetvis skulle en Mario med gura sälja minst lika bra som Mario med basebollträ. Eller?
Låtval: ett urval Mario-låtar i hårdrocksversioner.

Command Rock Band & Conquer

Vi tänker oss ett oändligt slagfält med arméer av hårdrockare och punkare som ska göra upp om vem som ska få spela nästa konsert. Striderna skulle kunna påverkas genom att man spelar olika gitarrsolon för att höja moralen. Jack Black får gärna spela en roadie.
Låtval: Sex Pistols, Mötley Crüe, Iggy & The Stooges

Vilket Rock Band vill du se? Använd kommentarfunktionen gott folk!

Jesaia Lowejko