PRYLPORTALEN

LG:s StanbyME en trådlös tv du kan dra omkring

Publicerad Uppdaterad

Den rullar, roterar och kommer med ett inbyggt batteri. LG presenterar sin nya livsstils-tv StanbyME och en tv som gömmer sig själv.

Samsung gör livsstils-tv-apparater som The Frame och Sero TV. Och LG vill inte vara sämre. Nu kommer Objet och StanbyMe – som inte är felstavade, utan verkligen heter så. 

Objet, med det officiella nummernamnet 65Art90, och StanbyME (27Art10) är två väldigt annorlunda tv-varianter, som väntas visas på CES i Las Vegas i början av nästa år. 

De genomsyras av premiumdesign, material av hög kvalitet och fokuserar på personliga anpassningar.

StanbyME är en 27-tums gör vad som helst-skärm egentligen. Med hjul och inbyggt batteri för att verkligen bli trådlös och kunna rullas runt i hemmet. Skärmen är menad för en person snarare än att det är den typ av tv-skärm som många ska samlas kring.

Skärmen går att rotera och tilta och höjden kan justeras. 

Du kan koppla både Android- och Ios-telefoner till StanbyME via NFC eller en valbar telefonvagga. Som tillägg till den vanliga fjärrkontrollen kan du styra tv:n med gester eller genom att trycka på skärmen. 

LG Objet TV är en stor tv som kan gömma sig själv. Som tv en 65 tums 4K-tv som när den göms täcks av en tygpanel för att smälta in i rummet. 

Som ett staffli lutas Objet 65Art90 har ett inbyggt ställ som liknar ett staffli. 

Tygpanelen är designad av den danska textilfirman Kvadrat Green.

OLED-tv;n liknar till exempel LG G1 OLED som har en mer slimmad utformning. 

Mer info och priser väntas presenteras under CES 2022 i Las Vegas.