PRYLPORTALEN

Millennium Falcon-sängen är nördens drömpryl

Publicerad Uppdaterad

Vid sidan av Star Trek finns det knappt något annat mediefenomen än Star Wars som har närt så många nördar över hela världen. Det är därför vi kan skriva om galna prylar som exempelvis Millennium Falcon-sängen.

Kayla Kromer gjorde sig ett namn när hon lanserade hamburgarsängen för en tid sedan. Nu är hon tillbaka och det med besked. Kan äkta Star Wars-nördar sova bättre i något annat än en Millennium Falcon-säng?

En blå slinga med LED-ljus och någon form av frontlyktor ger den rätta stämningen när det är dags att koja. En riktigt skojig detalj är att skeppets stora parabolantenn kommer som huvudkudde.


På bilden ses Kayla posera som Prinsessan Leia i stridsmundering. Det är ok för vår del även om den där plåtbikinin från Return of the Jedi hade gjort drömscenariot ännu mer fulländat om man säger så.

Vänta förresten, vi tar tillbaka den där sista icke politiskt korrekta kommentaren som fick oss att låta som en understimulerad finnig 16-åring med flaskbottnade glasögon. Typ en sådan slags person som på allvar skulle vilja ha en dylik säng hemma hos sig själv.