PRYLPORTALEN

Mophie Powerstation Go Rugged Flashlight: Smart och tålig ficklampa med många funktioner

Publicerad Uppdaterad

Ficklampa, starthjälp med startkablar för att få igång bilen eller båten, och USB-laddare för att ladda mobilen eller surfplattan. Mophie Powerstation Gorugged Flashlight är en smart allt i ett-lösning.

Som Powerstation är Mophies smarta ficklampa kanske lite stor för att alltid bära med sig. Men alla de extra funktionerna gör den värd pengarna. Mophie Powerstation Go Rugged Flashlight är lika mycket ett extra batteri för att ladda prylarna, som en ficklampa. Dessutom följer det med startkablar så att du kan starta ett fordon. Längs ena sidan finns även en lång lampremsa med SOS-funktion och ett rött ljus med hög synlighet. 

Som ficklampa levererar den 450 lumen. Som powerbank 9900 mAh. Ladda prylar gör man via USB-A. Själva ficklampan laddas med hjälp av ett USB-C-uttag. Den porten kan däremot inte användas för att ladda andra prylar som till exempel mobiltelefonen.

Plus får den ändå för att den är stor, den fungerar även som batong om så skulle krävas (obs, ej testat hur prylen håller för sådana situationer). Storleken gör också att den kan husera ett rejält batteri. Laddningen av Go rugged flashlight går också fort. 

Priset ligger på 1 390 kronor rekommenderat. Prisvärt tycker vi för de många funktionerna och höga kvaliteten.