PRYLPORTALEN

Nya PS3 Slim, här är den - eller?

Publicerad Uppdaterad

Det har varit mycket inofficiellt snack om PS3 Slim, en lättare och mindre modell av PlayStation3. Nu har den första PS3 Slim anlänt, åtminstone på den flippinska piratmarknaden.

Precis som vi skrev om här för knappt två veckor sedan, tänker Sony släppa en tunnare variant av PS3, PS3 Slim. Någon gång efter sommaren skulle den finnas till hands enligt säkra källor. Videobevis gör dock gällande att piratkopior redan nu går att få tag på.

Bilder på den påstådda maskinen har som bekant funnits på nätet i någon månad. Men nu har det även läckt ut en video som ska föreställa Sonys nya maskin tillgänglig bakom disk.

Den oskarpa videon sägs vara tagen på en filippinsk marknad och till synes stämmer utseendet överrens med några av bilderna på PS3 Slim, som tidigare läckt ut på nätet.

Även om klippet inte ger något vidare trovärdigt intryck, är den filippinske säljarens förklaring obetalbar. ”Vi fick konsolen först i världen, och Sony säljer den inte på några andra orter.” 

Utan att ha uppgett ett lanseringsdatum i förväg, chockar nu alltså Sony genom att släppa maskinen exklusivt på en lokal filippinsk marknad. Eller?

Lite svårt att förstå hur Sonys PR-avdelning tänker i så fall, döm själva trovärdigheten i det här klippet. Kul tycker vi att det är i alla fall.