PRYLPORTALEN

Nya stiliga AirPlay-högtalare från Libratone

Publicerad Uppdaterad

De två nya högtalarna går att styras trådlöst och erbjuder en 360-graders ljudupplevelse

Danska Libratone har nyligen annonserat två nya AirPlay-kompatibla högtalare designade för att effektivt pumpa ut ljud i ditt vardagsrum.

Först ut är The Lounge, en större högtalare som är avsedd att användas i vardagsrummet. Högtalaren kommer att kunna strömma musik trådlöst från din iPhone eller iPod och kan även anslutas till din TV så att du kan använda den till ditt hemmabiosystem. The Lounge erbjuder en 360-graders ljudupplevelse och kommer utrustad med en 8-tums inverterad bas, dubbla 4-tums keramiska mellanregister, och ett par 1-tums ribbon tweeter.

The Live är den mindre av de två högtalarna och är också gjord för en 360-graders ljudupplevelse. Den har ett 5-tums baselement, dubbla 3-tums mellanregister och ett par 1-tums ribbon tweeter. Högtalaren har en utgångseffekt på upp till 150 W och använder digitala signalbehandlingsfunktioner som ska ge användarna exakt bas och kristallklar diskant

The Lounge kommer att kosta runt 11 300 kronor och The Live runt 6 160 kronor. Båda högtalarna kommer att finnas tillgängliga i september.

Lars Grandinsson