PRYLPORTALEN

Nya tillbehör för surfplattan

Publicerad Uppdaterad

Logitech lanserar en ny serie med tillbehör för Ipad och Androidplattor. Det handlar bland annat om tangentbord och trådlösa högtalare.

Allt fler satsar på en surfplatta och naturligtvis hänger tillbehörsspecialisten Logitech på trenden med massor av mer eller mindre bra tillbehör. Under juni månad kommer bland annat följande produkter ut på marknaden.

Logitech Keyboard Case
I samarbete med företaget Zagg kommer nu version 2 av det kombinerade aluminiumskalet som skyddar paddan under transport och funkar som ett tangentbord i uppfällt läge. Nyheter är bättre tangentbordslayout och en fördjupning som håller upp en Ipad 2 i stående eller liggande läge. Logitech Keyboard Case kommer med svenskt tangentbord och kommer kosta omkring en tusing.

Logitech Wireless Speaker
Ytterligare en batteridriven trådlös blåtandshögtalare. Räckvidd 15 meter och med fulladdat batteri dunkar den på i 10 timmar. Marknaden är översvämmad av liknande produkter så frågan är varför man skall satsa just på Logitechs variant? Även den här produkten kommer kosta omkring 1000 kronor när den når butik.

Andreas Liebert