PRYLPORTALEN

Nytt vapen i sladdkriget

Publicerad Uppdaterad

Sladdtrassel, speciellt för hörlurar, är ett gissel för de flesta. Just därför kanske Miniwinder vara lösningen på dina problem.

Sladdtrassel är något av den moderna världens gissel och med portabla musikspelare eller musikmobiler i mer eller mindre varenda jackficka brukar just hörlurstrasslet vara något de flesta svär över. Givetvis kan du köra trådlösa hörlurar över blåtand, men det blir i många fall lättare att ha en anlig sladd.

Sladdbekämpare dyker upp med jämna mellanrum och den senaste i raden är Miniwinder. Du sätter helt enkelt fast mitten av hörlurssladden i den lilla dosa, trycker på en knapp och någon sekund senare är sladden inlindad i den lilla dosa som utgör Miniwinder.

Lär inte fungera speciellt bra på handsfreesladdar, som ofta har mikrofon och liknande mitt på sladden, men för dig som kör med enbart hörlurar kan det vara ett sätt att slippa trassel. Ungefär 129 bagis vill de ha för skapelsen oavsett färg och återförsäljare hittar du här. Nedan hittar ni en film som visar hur den funkar i praktiken.
 

 

Daniel Hessel