PRYLPORTALEN

Rob köar redan nu för iPhone 5

Publicerad Uppdaterad

29-årige Rob Shoesmith får stora belopp för att vänta på Apples nästa telefon.

29-årige Rob Shoesmith har redan nu börjat köa för iPhone 5, långt innan den är ens annonserad. Något som inte ens den mest hängivna Apple-fundamentalisten skulle vara dum nog att göra. Men Rob Shoesmith är ingen idiot, han har nämligen fått över 407 000 kronor i sponsorpengar för detta annorlunda pr-trick.



Rob Shoesmith tänker ständigt blogga om livet i sitt tält som står utanför Englands största Apple Store i väntan på att bli först till den kommande iPhone 5. Och i bloggen kommer han promota alla de olika företag som har sponsrat hans jippo med saker som tältprylar, restaurangmat, doftljus, aftershave och även en Chevrolet värd över 20 000 pund. Genom detta hoppas Rob även bygga kontakter för framtiden med alla de företag som har stöttat honom.

Eftersom Apple varken har annonserat eller ens visat upp iPhone 5 vet vi inte hur länge Robs pr-trick kommer att vara. Men det verkar som att han kommer att klara sig ganska bra med tanke på all sponsring han får. Rob Shoesmith jobbar vanligtvis som marknadschef för Medl Mobile, ett företag som gör iPhone appar.

Lars Grandinsson