PRYLPORTALEN

Så får du ett perfekt bad varje gång med Kohler PerfectFill

Publicerad Uppdaterad

Ooooh vilken skönt onödig pryl som kan fylla ditt badkar åt dig precis som du vill ha det.

Det kan vara något av det bästa som finns. Att vara lite småkall och sänka ned sig i ett badkar med hett vatten tillhör i alla fall en av mina favoriter. Däremot vill jag låta vattnet fylla på medan jag är där. 

Om du däremot tillhör släktet som vill att badkaret ska vara perfekt fyllt innan du kliver i så kanske amerikanska företaget Kohlers nya produkt PerfectFill kan vara något för dig. Systemet kan nämligen se till så att mängden vatten och temperaturen är som du vill ha det. Utan att du behöver göra mer än ställa in parametrarna i en app.

Jo, förstås. Du behöver köpa systemet för 2700 dollar också, motsvarande nästan 25 000 kronor. Och ha några andra Kohler-produkter också. Men det är väl en bisak i strävan efter det perfekta badet?

Vad PerfectFill gör att att koppla badet till ditt smarta hem. Via ett röstkommando, eller appen Kohler Konnect, styr du temperatur och vattendjup. Sedan kan du slappna av medan systemet gör sin grej. Du behöver inte ens sätta på kranen, det gör prylen åt dig.

Okej, det här är ju lite coolt, men du kan alltså schemalägga dina bad. Du kan spara upp till tio förinställda badupplevelser, anpassade efter dig och om det är andra i ditt hushåll som också badar.

När du har badat klart behöver du inte ens tömma badkaret, det sköter ett röstkommando också. Vem börjar känna sig lyxigt lat?

För den som inte vill sköta sitt badande via rösten så finns även en digital pekskärm som kan monteras på en vägg nära badet. 

PerfectFill börjar säljas i mitten av maj 2022. 

Plus för lyxigt lat superpryl.
Minus för priset, och att det kräver att du redan har investerat i Kohler-prylar. 

Här är en länk till Kohlers smarta bad.