PRYLPORTALEN

Sony introducerar PIIQ

Publicerad Uppdaterad

Inspirerade av streetkulturen ska Sonys nya hörlurar leverera skön design och hög ljudkvalitet.

Sony släpper tre nya färgglada hörlurar under namnet PIIQ. Med ljusa nyanser, neonfärger och design inspirerad av skateboard- och streetkulturen ska PIIQ serien enligt Sony leverera vass ljudkvalitet och utmärkt passform.

Svart och cerisfärgade MDR-PQ1 har försetts med ett speciellt kardborrbandlås som ska underlätta justering och se till att hörlurarna sitter bekvämt. Modellen är utrustad med kraftfulla 40 mm drivelement som ska ge en djup bas. PQ1 är både vadderade i öronkåporna och i huvuddelen för extra komfort under en längre tids användning.

MDR-PQ2 lanseras i tre färger och ska kunna lätt användas på resande fot. Dessa hörlurar ska ha en hög ljudkvalitet tack vare drivelementen på 30 mm, tillverkade av extra starka neodymmagneter som genererar ett tydligt och kraftfullt ljud.

Till PIIQ kommer även en serie öronsnäckor, MDR-PQ5 som lanseras i tre olika färger. Dessa ska vara försedda med en ”bass booster” som enligt Sony skapar ett tydligt ljud med en distinkt bas.

Känner du dig inne med streetkulturen är det här antagligen rätt hörlurar för dig. Den nya PIIQ-serien kommer att finnas tillgänglig i handeln från och med juli 2011.

Lars Grandinsson