PRYLPORTALEN

Sony släpper tre nya Walkman-spelare

Publicerad Uppdaterad

Säsongens nya Walkman-spelare är här, och Sony lovar överlägsen ljudkvalitet och flera smarta bluetooth-funktioner.

Sony har nu annonserat säsongens nya Walkman-spelare. Utrustade med ny Clear Audio-teknik garanterar Sony att de nya mp3-spelarna kommer att leverera överlägsen ljudkvalitet och smart tillgänglighet.

Först ut är Sony Walkman NWZ-A860 som ska vara den bästa av de nya mp3-spelarna. Den har en 2,8 tums pekskärm LCD-display, en S-Master MX digital förstärkare och Bluetooth. Spelaren kommer att finnas tillgänglig i olika versioner beroende på kapacitet, 8GB, 16GB 32GB och 64GB.

Sony Walkman NWZ-S760 är en mp3-spelare för aktiva personer. Spelaren är kompatibel med Sonys nya MDR-NWBT10 Bluetooth-hörlurar vilket tillåter trådlöst lyssnande, perfekt till motionsspåret. Hörlurarna säljs separat och ska kunna hålla i upp till 4 timmar. Enligt Sony kommer hörlurarna erbjuda superbt trådlöst ljud.

Sony Walkman NWZ-E460 är den lättare av de tre. En färgglad och spelare som kommer med 50 timmars batteritid, video och foto uppspelning och FM-radio. Med stor funktionalitet, bra ljudkvalitet och en ungdomlig stil ska enligt Sony Walkman NWZ-E460 vara en lättanvändlig mp3-spelare till ett rimligt pris. Spelaren kommer att finnas i 4 GB, 8 GB och 16 GB-versioner.

Alla tre nya modeller kommer att levereras med MediaGo programvara för enkel dra-och-släpp-överföring av musik, video och foton från Windows Explorer eller iTunes. Till NWZ-A860 och NWZ-S760 kommer det även att släppas kompatibla högtalardockor och bilstereo-enheter. De tre nya mp3-spelarna förväntas finas i handeln inom kort.

Lars Grandinsson