PRYLPORTALEN

Veckans bluray-filmer

Publicerad Uppdaterad

Kvinnlig mördarrobot, märkligt försvinnande av liten pojke och mannen som föds gammal och blir yngre hela sitt liv står på programmet. Allt recenserat i högsta bluray-kvalitet förstås.

Terminator 3 Rise of the machines

Om man ligger pyrt till så är det en briljant idé att skicka tillbaka någon i tiden som kan rätta till problemet. I Terminator-filmerna skickar de onda robotarna tillbaka terminator-robotar i tiden för att döda motståndsrörelsens ledare John Connor antingen som pojke, man eller ofödd. Tack-och-lov är inte framtidens goda sida födda bakom flötet så de skickar också hjälp tillbaka i tiden.

Läs hela recensionen på DVD-forum.


 

Changeling

Clintan berättar historian om mamman Christine Collins (Jolie) kamp för att bli trodd då hennes son försvunnit. Hon lever i en tid då kvinnor inte skall, bör eller får ta för mycket plats. En tid då kvinnor anses vara ologiska och känslostyrda. Changeling är kanske inte Eastwoods bästa film men den griper ändå tag.

Läs hela recensionen på DVD-forum.


 

Benjamin Buttons Otroliga Liv

David Fincher regisserar berättelsen om Benjamin Button (Brad Pitt), som föds gammal och vandrar mot ungdomens källa på ett helt nytt sätt. För varje år blir Benjamin friskare och starkare. Filmen om Benjamin Button är hyllad och åter hyllad. Tre Oscrasstatyetter för smink, kuliss och specialeffekter och visst är det en storfilm, påkostad och stundtals mäktig.

Läs hela recensionen på DVD-forum.
 

Anton Bjurvald