PRYLPORTALEN

Veckans Tokpryl: Hello Kitty

Publicerad Uppdaterad

Den här veckan blir det riktigt galet, för när det gäller Hello Kitty finns verkligen allt.

Hello Kitty Brödrost

Ingen frukost är komplett utan en rostad macka. I alla fall inte om du är Kittyfanatiker och får kattens siluett inpräntad på brödbiten innan den poppar upp. 790 kronor hos MrGizmo.

Hello Kitty Säkerhetsbälte


I våra delar av världen är säkerhetsbälten något som ska behandlas med restpekt då det hela en dag kan rädda ditt liv. Kineserna säljer istället fästen för säkerhetsbälten med Hello Kitty och en miljard kristaller på som mer liknar en nyckelring med ölöppnare än något annat. Skyll inte på oss om du skaffar den här och något dumt händer. 4 dollar hos Dealextreme.

Hello Kitty Projektorklocka


Produktbeskrivningen pratar bara om att du vaknar upp ”sweetly with the alarm” så vi har ingen aning om det är engrish för en tinnitusframkallande mistlur eller ett psykotiskt jamande. Hur som helst kan du projicera tiden i taket medan det fortfarande är mörkt. 25 dollar vill Sanrio ha för den.

Hello Kitty Hårtork


Ta valfri hårtork på marknaden, måla den rosa och klistra på några Hello Kitty-lappar och du har en alldeles unik hårtork. Eller inte, men enligt beskrivningen ska du se fantastisk ut efter att ha använt den.

Hello Kitty USB-massage

Själva apparaten är inget nytt. Ett mjukt massageverktyg för stela axlar och liknande har vi sett förut, att få ström från USB-kontakten är inget nytt det heller. Den stora skillnaden? Rosa färg och en bild på Kitty såklart. 95 spänn och den är din.

Hello Kitty Plattång


Utöver att säljas via en fllipinsk sajt för strax över 6 euro, vara rosa och ha Kitty inpräntat på sidan lovar den att ditt hår blir lika rakt som Kittys Morrhår. Ok, det gör den inte för det finns ingen produktbeskrivning alls, men det hade säkert stått så.

Hello Kitty Motorolja


Den ska tydligen bara gå att köpa direkt i Japan, och då för ungefär 33 dollar. Men när du väl funnit den får du en hel dunk syntetisk motorolja med din rosettprydda favoritkatt tryckt över hela burken.

Hello Kitty TV


För ungefär 4 300 kronor kan du få en 13 tum stor LCD-TV insprängd i Kitty. Påminner en hel del om TV-apparaterna från Hannspree vi kollade in under IFA-mässan, fast betydligt mer kittyfierad.

Hello Kitty Hörlurar

för 40 dollar kan du göra något förhållandevis diskret, nämligen att pryda dina hörselgångar med Hello Kitty. Ett par vanliga In-ear hörlurar med en figur längst ut på helt enkelt. Sanrio är stället du ska shoppa på.

Hello Kitty Mobiltelefon


Den är yttepytteliten, har pekskärm och egentligen alla funktioner som du kan kräva av en lite dummare mobil i dagsläget. Att det är kinakvalitet behöver vi inte prata högt om, för det är ju en kattformad telefon för tusan! 1 495 kronor så blir den din.

Hello Kitty-huset

I Taipei finns det någon som är galen nog att bo i Hello Kitty-motsvarigheten till Villa Villerkulla.

Hello Kitty  Kontaktlinser

Vi hittade inget pris på dem, men vi kan i alla fall ge dem utmärkelsen läskigaste prylen idag. Kontaktlinser modell Hello Kitty, fotade på en ganska spooky tjej med rätt udda kontaktlinser.

Daniel Hessel