TV & LJUD

Ankers nya true wireless-hörlurar kan mäta din hjärtfrekvens

Ankers nya true wireless-hörlurar Soundcore Liberty 4 sticker ut med mätning av hjärtfrekvens.

Publicerad Uppdaterad

Anker Soundcore Liberty 4 har en funktion som kallas Spatial Audio, som gör det möjligt att höra tredimensionellt ljud. Det ska ge en biografliknande upplevelse där ljudet verkar komma från alla håll. Funktionen följer enhetens rörelser och just de här hörlurarna har fått en 360-gradersföljning som ska få funktionen att fungera bättre helt enkelt.

Annars är den stora grejen med Anker Soundcore Liberty 4 att de har en sensor för att mäta användarens hjärtfrekvens. Informationen kopplas till en må bra-app för att du ska kunna följa din dagliga data eller när du tränar. Om du nu inte redan har en smart klocka, aktivitetsarmband eller annan pryl som mäter saker. 

Batteriet klarar upp till nio timmars användning på en laddning när hörlurarna används utan specialfunktioner. Med aktiv brusreducering (ANC) på håller batteriet upp till sju timmar och med Spatial Audio fem timmar. Laddningsetuiet ger tre timmar laddtid på 15 minuter.

Hörluarna kommer i svart eller vitt och kostar cirka 150 dollar, motsvarande ungefär 1 700 kronor, men det svenska priset är ännu inte officiellt.