TV & LJUD

Jabra släpper tre nya Evolve2-headset: 65 Flex med brusreducering och minnesskum

Publicerad Uppdaterad

De nya Evolve2-headseten är tänkta för den som behöver kunna ta emot samtal och sitta i virtuella möten oavsett miljö. Och annars lyssna på musik.

Jabra Evolve2 65 Flex har en hopfällbar design och smalare öronkåpor. Det följer med en mjuk påse för lätt transport i väskan eller fickan. Lurarna har aktiv brusreducering (ANC) och tättslutande öronkåpor med minnesskum (Memory Foam) som ska stänga ute ljud.

Öronkåporna är även flexibla och roterar när användaren gör det. Det ska göra headsetet mer bekvämt. Det finns även ett mjukt skum i huvudbandet för att att lurarna ska sitta skönt.

Bland övriga detaljer finns ett 360 graders så kallat "busylight", en kortare bomarm som kan gömmas, upp till 32 timmars musiktid och upp till 20 timmars samtalstid med ANC avstängd.

Jabra presenterarr också Evolve2 55 och 50. Båda kommer med aktiv brusreducering. Evolve2 55 är ett trådlöst headset medan 50-modellen kommer med sladd.

Evolve2 65 Flex och Evolve2 55 har upp till 30 meter trådlös räckvidd.

Samtliga tre headset finns tillgängliga i april. Priset för Evolve2 65 Flex med trådlös laddningsplatta hamnar på cirka 3 700 kronor (utan laddningsplatta cirka 3 200 kronor). 

Priset för Evolve 55 ligger på cirka 2 400 kronor och några hundralappar till med laddningsstativ. För Evolve 50 ligger priset på cirka 1 900 kronor.