TV & LJUD

JBL Live Pro 2 TWS är bra på alla plan

Publicerad Uppdaterad

JBL Live Pro 2 TWS är bekväma och får även plus för bullerdämpningen, samtalsljudet som ligger över snittet och stödet för dubbla hopparningar. De är däremot lite struliga att para om. På det stora hela överraskar JBL med det här headsetet – de är bra på alla plan.

Bland JBL:s många, många modeller kvalar JBL Live Pro 2 TWS in någonstans i mitten med en prislapp på cirka 1 500 kronor. De sitter skönt direkt och utformningen av pinnarna gör dem lätta att hantera utan att råka komma åt touchkontrollerna. Brusreduceringen drar igång direkt, vilket vi gillar. Bullerdämpningen i just det här JBL-headsetet är riktigt bra.

Du behöver inte JBL:s app, men har bra bonusfunkioner, som passformskontroll för gummipluppar, möjlighet att justera touchkontrollerna och ljudjustering (equalizer). Ljudet är bra, men stöd för högupplöst ljud saknas.

Batteritiden ligger på åtta timmar när du har brusreduceringen på, men blir såklart ännu längre om du stänger av den. Etuiet kan du ladda med USB-C eller trådlöst.

Vi rekommenderar JBL Live Pro 2 TWS till musik, lyssna på poddar, pratradio och samtal – de är bra överlag och till ett bra pris.