TV & LJUD

Samsung lanserar The Freestyle – ny portabel smart-tv

Samsung The Freestyle

Som en snygg liten strålkastare ser den ut, Samsungs nya The Freestyle som är lätt nog att bära med sig för att projicera innehåll var som helst.

Publicerad Uppdaterad

Samsung The Freestyle är en portabel smart-tv som möjliggör att du kan titta och lyssna på det du vill var som helst i hemmet, eller på semestern eller varför inte på kontoret. 

Prylen tickar in på knappt ett kilo – 830 gram för att vara exakt – och designen möjliggör rotation upp till 180 grader. Du kan alltså låta enheten projicera på bord, golv, väggar eller tak utan att behöva en separat skärm.

Fristilaren The Freestyle har flera funktioner för att enheten automatiskt ska anpassa projiceringen efter olika ytor och vinklar. Autofokusfunktionen ska klara att visa en skarp bild upp till 100 tum i storlek. 

Ljudmässigt har den ett passivt högtalarelement för ren och djup bas. Du kan även använda The Freestyle som en högtalare, även i kombination med de ljuseffekter som enheten bjuder på tack vare ett ambient-läge och det genomskinliga linsskyddet. 

The Freestyle har liknande funktioner som på en vanlig smart-tv från Samsung, som appar för streamingtjänster och speglings- och castingfunktioner som är kompatibla med såväl Android- som Ios. 

När kommer den till Sverige? Under första kvartalet i år verkar det som. 

Pris okänt än så länge.

Prylinivå: Skyhög!